De ATB Vereniging Oldebroek is al jaren actief op ’t Loo, in 2022 staat het ATB Winterfestijn op het programma, wat begint op vrijdag 16 december en eindigt met prijsuitreiking van de Grote verloting op zaterdag 31 december. Een uniek en vernieuwend concept met sport, cultuur, muziek elkaar ontmoeten zal centraal staan. Het sportpark zal in wintersferen worden aangekleed. Door inzet van de vrijwilligers is dit allemaal mogelijk. Er zal voor de jeugd een ijsbaan met echt ijs aangelegd worden mede mogelijk gemaakt door het Lokaal Sportakkoord. Er is een wintermarkt in kerstsferen, er kan een wandeling gemaakt worden op het sfeervolle verlichte park met onderweg diverse prachtige verlichte thema’s. Een winterplaza en skihut om lekker te genieten. de ATB Kampioenschappen worden verreden, er is een verlichte kerst crossloop.

Op vrijdag 16 december begint het met een gospelconcert van Kerst met Eline Bakker, Zaterdag 17 december van 14.00 – 17.00 Shanty koren optredens met o.a. Mulderssingers Feestkoor De, De meulezangers en Amusementskoor Eigen-Wijs Elburg en s’ avond vanaf 18.00 een lichtjes parade met verlichte vrachtwagens die door de Gemeente Oldebroek zullen rijden, Hattemerbroek, Oosterwolde en op ’t Loo zullen arriveren. En ’s avonds vanaf 20.00 Kerst met Kevin Terpstra van Radio Continue, Hessel en Ineke, Martin Dams en Lucas en Gea.
Dinsdagavond 20 december optreden van Kerst met Joke Buis, en woensdag 21 december kinderkoren met o.a. Jong Oldebroek en de Merels uit Wezep. Ook zal er een optreden zijn van Hennie van der Vis, Elaine Meissnee, Janique de Vries.
Donderdagavond 22 december een optreden van de Band Lev (www.bandlev.nl). Op donderdagavond begint met later ivm de Kerst van de scholen op ’t Loo en Oldebroek.
Vrijdagavond 23 december een Kerstconcert van Dana Winner (https://danawinner.com).
Zaterdagavond 24 december kerstviering tussen 21.00 – 22.15 met de band Worship Together.
Dinsdagavond 27 december is de Run Bike Run wedstrijd, woensdagavond 28 december een Pump Wedstrijd, donderdagavond 29 december de Verlichte Loopcross door de Gemzen. Vrijdagavond 30 december de Open Kampioenschappen van de ATB Vereniging Oldebroek.
En uiteraard zijn de zendamateurs van weleer er ook en de Grote Verloting zal in de laatste week van het jaar plaats vinden.
Tickets voor de concerten van Eline Bakker, de Band Lev, Joke Buis en Dana Winner zijn te koop via: www.atbwinterfestijn.nl/tickets waar je alle tickets kunt vinden!
Binnen kort zal het complete programma van het ATB Winterfestijn bekend gemaakt worden.
Als nog vrijwilligers zijn die mee willen helpen om het ATB Winterfestijn tot een succes te maken, die kunnen zich melden via het aanmeldformulier (druk hier), meer info bij Arie ten Hove 06-42087402.

Delen op social media