Vanaf morgen, 23 december tot en met 30 december staat sportpark Stuivezand bij de ATB Vereniging Oldebroek in het teken van winterse gezelligheid tijdens het ATB Winterfestijn. Gedurende deze periode worden er tal van activiteiten georganiseerd voor zowel sportliefhebbers als gezinnen.

Het programma omvat een scala aan sportactiviteiten, waaronder uitdagende crossloop, loopfietsjes wedstrijd en de Open Clubkampioenschappen.Voor de jongere bezoekers zijn er dagelijks kinderactiviteiten.

Het mediateam Oldebroek heeft onlangs een boeiend gesprek gehad met een van de organisatoren om een kijkje achter de schermen te geven en de sfeer van het evenement vast te leggen.

Voor een gedetailleerd overzicht van het programma en specifieke activiteiten kunnen geïnteresseerden terecht op de officiële website van het ATB Winterfestijn: www.atbwinterfestijn.nl/agenda
Het ATB Winterfestijn belooft een onvergetelijke winterse ervaring te worden, waar sport, plezier en gemeenschap samenkomen. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan dit bruisende evenement en te genieten van de gezelligheid van het winterseizoen.

Delen op social media